GOTT NYTT ÅR!

2010-12-31, 18:44:01 / Kategori: Allmänt
I morse vaknade jag & 5 minuter senare satt jag i bilen på väg till Slottsparken där min mormor & morfar nu bor och hälsade på dem med min mamma och mina andra 2 mostrar + kusiner. Sen åkte jag, helle, vilgot & mamma och handlade på maxi & jag köpte nya saker till badrummet som jag nu gjort i ordning - lila! Nu är det beautiful - E design - HA HA! Direkt efter följde vilgot med hit, sen skulle jag och mamma snabbt åka med han till travbane backen så han skulle få åka pulka, då kommer Peter Untersteiner med sin splitter nya audi och kör fast så vi hjälpte honom där i 1 timme & jag med knappt inga kläder, inte heller vantar. Sen åkte jag direkt hem och nu har jag städat länge, mitt rum & fixat toan så det blir på mitt sätt - haha! Nyss tände jag alla ljusen och snart kommer sandra och då ska vi ta en varsin cider och göra oss iordning, sen kommer förhoppningsvis emma sen ska vi dra vidare :)
Kan tillägga att jag inte ätit en matbit på hela dagen, eftersom att jag hade 5 minuter imorse och inte varit hemma sedan dess, eller jo jag åt lite nobless chocklad, men det var allt så är ganska hungrig! Vet ännu inte vilken klänning jag ska ta heller, ljusrosa spets eller vit/creme spets?
Nej nu ska jag gå det ringde på dörren så det är förmodligen sandra! Ha en jätte bra nyårsafton det ska jag ha! Vi hörs 2011 - kan inte fatta det 2011!

Okej lyssna nu

2010-12-30, 21:27:36 / Kategori: Allmänt
Jag ska bli duktig, nyttig & träna! Låter grymt konstigt med tanke på att det är JAG & att det är nytt år imorgon, men vafan! Victoria Secret inspirerar mig & jag ska bli en ängel, jag ska! Hur jag än ska göra och jag ska börja med att börja träna & äta rätt, har redan gjort situps & armhövningar - EMMA JAG KLARADE 5 ST PÅ TÅ!!! Jag är chockad själv, först paradise hotel & sen victoria secret och avsluta som åklagare? Sounds to good to be true right? Men jag är ambitiös så varför inte? Sätta ribban högt ;) Hur lång tid tar det att bli slimmad? Jag behöver bli slimmad, emma vill du bli min PT!? Snälla, bara för ett tag, behöver någon som pushar mig!

Dör

2010-12-30, 20:31:07 / Kategori: Allmänt
Victoria Secret som det heter & inte Victoria's secret (Victorias hemligheter) FÅR MIG ATT DÖ INOMBORDS, dom tjejerna allihopa är världens snyggaste! SJUKT ÄR DET! Jag ska försöka att ens komma i närheten av den perfektionism som de har, love!


Victoria Secret

2010-12-30, 19:33:06 / Kategori: Allmänt
Bion var bra för att vara animerad & för 7 åringar, jag tycker att jag är en bra kusin tror inte det är allt för många som skulle gjort likadant! Han fick även den största popcornen, det ska vara störst & bäst när det är första gången man gör någonting så man får ett bra intryck utav det, eller hur?

Nu ska jag kolla på mina favorit änglar, änglarna jag tror på, budskapet jag tror på - Victoria Secret! Eller, okej om en halvtimme då!



kollage!

2010-12-30, 19:29:25 / Kategori: Allmänt
gjort värsta FINA kollaget med kläder jag vill ha från H&M, tror ni det går att ladda upp!? NEJ! varfööööör!!
Jag hade

Dance and Sweep

2010-12-30, 12:50:00 / Kategori: Allmänt


Nu ligger jag förmodligen & sover på bion eller är helt fast i hur jävla bra den är! Ha ha, så har ställt in ett tidinställt inlägg med denna underbara låt - LOVE IT! Imorgon är det nyår förresten!


Megamind - seriously?

2010-12-30, 10:35:17 / Kategori: Allmänt

Fyfan vad trött jag är idag & hjälpte INTE att jag blev väckt inatt - tack! ;)
Om en halvtimme ska jag hämta min kusin Vilgot så ska vi gå och se Megamind, seriöst tror ni han märker om jag somnar? Det roliga är att de på sf tror att man vill se filmen eller något eftersom att den kostar 90:- likamycket som alla andra filmer, det är sjukt! Som om någon i min ålder och äldre vill se megamind, haha!
Men vad gör man inte för sina kusiner right!? Första gången han är på bio och allt, bokat plats längst bak och ska köpa popcorn eller vad han nu vill ha, själv tar jag mig en tupplur hoppas det är någon av de bekväma salongerna och inte ettan längst ner!


omg

2010-12-29, 22:51:13 / Kategori: Allmänt
Kom hem från roberts för en stund sen, lägger upp bild på vad jag hade på mig igår & vad jag hade på mig idag!
Nu ska jag kolla på one tree hill, puss!


Keeping up with the Kardashians

2010-12-29, 16:40:42 / Kategori: Allmänt
Just nu sitter jag färdig sminkad & med fixat hår och kollar på "Keeping up with the Kardashians" love that show! Fryser som fan, är det bara jag som har det kallt hemma!? Eller så är det för mamma alltid har 100 tända ljus på kvällarna så jag inte är van när de inte är tända. Efter jag har ätit ska jag & Sandra till roberts för en kvälls fika - mys!
I'm done, I'm sooo over it - I'm doing good!

Can't handle it

2010-12-29, 14:23:30 / Kategori: Allmänt

It's so not worth it... or is it!?


That's what she said.

2010-12-28, 18:00:56 / Kategori: Allmänt
Hej & hå, var i stan med emma i några timmar & i did bought something, en mascara - fan vad dyrt smink är! Måste köpa ny foundation också och använder mary kays foundation och den kostar runt 300 kr, kul! Men gillar inte den mascaran jag har nu, har Isadora Build Up mascara den vattenfasta. Sen åt vi på sandys. När jag kom hem satt jag på oth och kollade på 3 avsnitt och bläddrade i H&Ms underbara vår/sommar katalog. Ska kolla lite på kläder och så sen ska jag läsa Elsas Värld :)




confused

2010-12-28, 11:14:56 / Kategori: Allmänt
Godmorning, fick inte sova ut idag heller haha, nej men ska med emma till stan idag - vad gör man inte för sina kompisar? :) Behövde som tur var inte fixa håret som jag ifs inte gjorde igår heller, eftersom att jag vågade det i söndags. Ska försöka att inte köpa med något hem, jag får inte köpa med något hem!
Igår var jag nära att klicka hem saker från H&M för 1875:- men jag gjorde inte det, tack gode gud för det ;-) haha.
Nu ska jag gå till bussen! :-)

tired

2010-12-27, 22:51:35 / Kategori: Allmänt
Hej, trött & sliten idag som in i helvete, sovit ungefär 2-3 timmar i natt!
Gick upp klockan halv 9 igår & kl 10 var jag i stan med sandra & emma.
Lägger upp bilder på vad jag köpte, vi var i stan till halv 4 och det var mycket folk, men vi undvek där det var mest folk så vi hade ganska tur, bikbok var ju extremt det hade kommit in massa snö så det var snö & blask över hela kläderna, de hade kommit fullt asså fullt med sånt slask på kläderna och var bara oehört ofräscht!
Sen så åkte jag hem i någon timme och sen vidare till en killkompis med lite andra kompisar, vi hade kul förutom att ingen sov någonting typ haha! Sen gick vi in till stan imorse & jag och sandra drog vidare till sandys och fikade, sen åkte vi hem & sen duschade jag och åkte vidare osminkad & i myskläder (inte ofta det händer, eller nej det händer aldrig) till min moster för att hålla henne sällskap, slutade med att båda låg och sov och nu sitter jag här! Funderar på att lägga ut en osminkad bild, men med min kassa kamera ser det hemskt ut.


kjelle, vad gör du? hahaha, vi är inte helt normala, vi var upptagna med att ta bilder så kjelle missade sin tur i kön :D hihih,

shopping


denna var det enda jag hittade på rean, från 400 - 200 så där gjorde jag ett litet "kap" haha, älskar kavajer!
från GinaT

tröja monki 400:- skärp vila 200:-

den här ser extremt ful ut på bild, färgen ser skit ful ut men det är min kassa kamera som  gör sånna färger fel & den ser bara fel ut, men den sitter bra & jag gillar färgen :) från veromoda

leggings från monki 200:-

and i wore this, drog bort "prislappen" precis efter bilden är tagen haha!

i wannaaaa

2010-12-26, 17:22:08 / Kategori: Allmänt
Hemma från mellandags rean även fast jag köpte allt förutom en kavaj till fullt pris - bra emelie :D 2000:- spenderade jag på 3-4 timmar, ännu bättre :D

Nu ska jag göra mig iordning, ikväll ska jag iväg! puss

town

2010-12-26, 08:45:20 / Kategori: Allmänt
I'm up! Its too early for me, haha! Jag vill inte visa mig ute när jag ser så här trött ut ;) haha, skämt & sido. Jag ska göra mig iordning & sen till stan, sen ska vi iväg ikväll tror jag :) så tomt när inte sandra s är med, haha känns så konstigt att bara säga en sandra, ännu konstigare att säga båda 2 men inte sandra s :( Kollade på bilder från i somras med mig och sandra, söta & bruna var vi då sandra :)
Nu ska jag täcka över mina påsar under ögonen med smink, håret orkar jag inte fixa!

town

2010-12-26, 08:45:20 / Kategori: Allmänt
I'm up! Its too early for me, haha! Jag vill inte visa mig ute när jag ser så här trött ut ;) haha, skämt & sido. Jag ska göra mig iordning & sen till stan, sen ska vi iväg ikväll tror jag :) så tomt när inte sandra s är med, haha känns så konstigt att bara säga en sandra, ännu konstigare att säga båda 2 men inte sandra s :( Kollade på bilder från i somras med mig och sandra, söta & bruna var vi då sandra :)
Nu ska jag täcka över mina påsar under ögonen med smink, håret orkar jag inte fixa!

mellandags rea

2010-12-25, 18:57:21 / Kategori: Allmänt
Hej! Jag köpte bara en navelpiercing på eurostop & en fika då :)
Får panik när det är mycket folk, haha typ klaustrofobi så därför gillar jag inte "reor" ändå ska jag in och slåss imorgon i stan ;) Får ta på mig skyddsutrustning & enkla och bekväma kläder ;-)
tog på mig något enkelt idag & hade mina nya smycken från style by tyra :)

Dec. 25, 2010

2010-12-25, 13:43:49 / Kategori: Allmänt
Innan jag åker till eurostop för en fika, ska försöka att inte shoppa något utifall att vi ska till Göteborg imorgon, så kommer det lite bilder.


'





My gifts, + att jag fick 2000 fast gillar inte pengar i handen så fick de in på kontot :)

latero

2010-12-25, 12:33:22 / Kategori: Allmänt
Vilka I - lands problem jag & kjelle har, vi diskuterar om vi ska åka till gbg imon eller inte eftersom att det har varit "tågkaos". Men hade varit sjukt kul! Emma vad tycker du? ring eller smsa mig eller sandra när du ser detta :)

Nu har jag städat hela mitt rum - good girl & ska duscha och göra mig iordning för en stund på eurostop :)
puss - bilder kommer sen hihi

fucked up

2010-12-24, 23:24:43 / Kategori: Allmänt
Så nu är jag hemma! Har haft en bra julafton, trots omständigheter. Orkar inte lägga ut bilder nu men kan berätta vad jag har fått.
Pengar
Parfym
2 väskor
Bodylotion, duschkrämer osv.
Frisör schampoo, balsam & värmespray
Presentkort på make up store
5 ringar
2 halsband
1 armband
Elsas värld
One tree hill box - säsong 7
Kimono
Helt slut i huvudet nu, tack för alla julklappar <3
vi hörs imorgon!

sweet

2010-12-24, 09:34:05 / Kategori: Allmänt
GOD JUL!

Idag är det julafton, har inte gått upp än. Ligger i sängen med datan, kan inte fatta att det är julafton, det känns inte alls som det! Jag sabbar julstämningen med "vanlig" musik med, men jag behöver det - haha!

Hoppas alla får en underbar jul, själv ska jag gå & duscha nu och sen till min mormor & morfar med mina mostrar, mami & kusiner :)


last year

money is freedom

2010-12-23, 22:49:46 / Kategori: Allmänt
Favorit låtar just nu! Typ de ända jag lyssnar på av alla låtar på min spellista, haha!

Baksmälla - Petter ft. September
Coming home - Diddy ft. Dirty money
I like the way - Eddy Wata
Do it - Lazee
Dirty Situation - Mohombi ft. Akon
The Time (Dirty bit) - Black eyed peas

Fråga

2010-12-23, 22:28:10 / Kategori: Allmänt
Fick en fråga var jag har köpt mina jeans av anonym.
- Jag har köpt de på JC, de är av märket Crocker. Men vet inte om de finns kvar :) Jag älskar dem!

omg - klappat & klart

2010-12-23, 20:45:06 / Kategori: Allmänt
OMG!! Satt och skrev ett långt inlägg om att jag skulle visa vad jag hade på mig igår & att jag fick ta foto inne på bikbok för min spegel var så smutsig som jag nu ska städa & tända ljus + att jag hade slagit in alla julklappar till mina almost bebis kusiner, mina mostrar + deras män & mamma. Och att mamma höll på att slå in mina julklappar, alma & vilgots. Lagt in bilder hade jag också, nu orkar jag inte skriva mer ska lägga upp bilder och sen bada! puss





julafton?

2010-12-23, 19:41:08 / Kategori: Allmänt


Jag borde städa, men orkar inte. Borde slå in julklapparna, men orkar inte. Borde vara lite glad, men orkar inte. Borde bada, men orkar inte. Borde få in julkänslan men orkar verkligen inte. Men jag ska sätta på musik & göra allt det  här, jag måste.



Eftersom att jag inte gillar att vara som alla andra ska jag lägga in några bilder från i somras istället nu när alla
andar lägger ut vintriga bilder.




Honey

2010-12-23, 15:43:36 / Kategori: Allmänt
Hej, nu är jag hemma från stan! Det var skit mycket folk där och jag var ändå inne vid 11, köpte julklappar och richin olja som jag ska prova till håret :) Nu ska jag kolla på Honey som är min absoluta favorit film har nog sett den minst 30 gånger :)

put your hands high

2010-12-23, 09:43:26 / Kategori: Allmänt
I'm up, somnade framför Night and Day igår, sjukt bra film! Får fortsätta kolla på den idag, vaknade 9 idag eftersom jag ska möta upp Johanna istan, dock var jag klar på en halvtimme brukar kanske ta lite längre tid men fixade inte håret idag och hade ingen smink borttagning så hade min vatten fasta mascara kvar - fräsch! Men går alltid upp tidigare än jag behöver och nu vill jag bara sova! När jag kommer hem ska jag städa och ta ett låååångt bad.
Imorgon är det julafton, tycker inte att det känns som det! Drömt sjuka drömmar inatt också! Toppen start!
Bye west

GBG

2010-12-22, 21:00:17 / Kategori: Allmänt
Heej i kylan! Kom nyss hem från stan, köpte underkläder, can't get enough!, present ask (till julklapparna) och så hämtade jag ut mamis julklapp :) nu saknas bara present till min moster, vet inte vad jag ska köpa! hittade ingenting!



Har lite bilder att visa, men tar det sen alright? Blir nog en spontan tripp till GBG med Sandra & Emma den 26, och har blivit som en traditon för mig har varit där 2 eller 3 år i rad med emilia <3 Men kommer sakna Sandra 2 men du har det säkert dö skönt i Thailand! Vi måste boka biljetter!!


Imorgon ska jag träffa Johanna som jag inte träffat på hur jävla länge som helst, vi har en del att ta igen men är sur på henne för hon har fått sin lön på 6000 så kul att shoppa med henne då :D jätte roligt!!


Hittar ingen klänning till nyår heller, om jag inte hittar i GBG blir det min oanvända långklänning eller den nya som jag köpt till julklänningen vit med spets, får ta mig en funderare!


pictures - crazy day

2010-12-22, 14:06:24 / Kategori: Allmänt
Jag & mina vänner är sämst på att ta bilder verkligen sämst, spontana bilder är bäst & blir alltid bäst än bilder som man lixom "tvingar" fram, ett äkta leende är alltid bäst men vi tar aldrig bilder! FAN VI FÅR BÖRJA GÖRA DET OKEJ!? men tror det är för vi har så kul så vi tänker lixom inte på att gå och hämta kameran och fota! haha, men kul att ha sen :) och den sista bilden är so my style, älskar "brattigt" på killar, stekigt och välklätt sådär - kavaj, skjortor, chinos! Var tvungen att stanna och ta foto haha!
sliten efter en hel dag okej!? hah

happyyyy & vilgoot

2010-12-22, 13:39:38 / Kategori: Allmänt
Är det bara jag, eller ska man inte vara glad & trevlig nu när det är jul!? Jag är i stort sätt alltid glad och ännu gladare nu, be happy! Bråka inte med någon utan bara va glad nu när det är juuuul :) Ska åka skridskor med min söta kusin för första gången i hans liv nästa vecka - SWEET!


2,5 år sedan <3

I like the way!

2010-12-22, 13:36:15 / Kategori: Allmänt
Hej hopp, idag var det avslutning! Jag fick 8 MVG, 8 VG och 1 G. Jag är nöjd visst fan är jag nöjd, eftersom att jag har mvg i alla "kunskaps" ämnen utom kemi, matte & svenska så jag är nöjd! Men Maria min spanska lärare sa att hon hade gett mig MVG så får jag inte det, då blir jag lite sur. Hade hon inte sagt de hade jag inte brytt mig men nu när hon sa det blir jag lite sur. Och gjorde allt jag skulle i musik men kunde ändå inte få högre än G - kind of sucks! Kemi & matte är svårt och svenska är bara skit svårt att få mvg i så im happy!
Åkte hem till min mormor & morfar sen och nu lyssnar jag på musik, sen ska jag till stan med kjelle! Ha det bra i kylan -22 när jag åkte till skolan imorse - SICK

tell the world that im coming home

2010-12-21, 21:43:20 / Kategori: Allmänt
fan, nu ångrar jag att jag sov i 2,5 timme! haha, lite gg får de bli kollar om tredje säsongen hihi,  imorgon AVSLUTNING - WHAT TO WEAR!?


Betyg, sen home & sen är det tomtenatta istan affärerna är öppna till 8 så jag ska dit med världskända KJELLE!

fucka up, det är mitt andra namn

2010-12-21, 17:39:17 / Kategori: Allmänt
Hali hallå! Sov hos emma igår det var mysigt men behöver jag säga att jag hade kunnat döda mina 2 kära vänner när de satt och försökte lära varandra tyska / franska när jag ville sova!? haha ;) Vi hade ganska stora problem med att gå upp imorse men sen kom vi upp och gjorde oss i ordning till de baseball tjejer vi är! Emma hade även keps och vi hade baseball trä tills dom blev beslagtagna! not okey, vi var ganska söta som baseball tjejer tycker jag & klarade oss från att bli mulade. Sandra fick även känna på hur det kändes att vara en 9bare haha och vi kom nog sist i dragkampen men killarna i vår klass vann! :)


Slutade vid 2 och sen sov jag i 2,5 timme - skönt men är ganska pigg nu haha, imorgon avslutning och jag har någon bild sen crazy day me ingen bra! haha

mvg i spanska!

2010-12-20, 19:16:27 / Kategori: Allmänt
Hola mis amigos!! JAG FICK MVG I SPANSKA! FATTA VAD SJUKT, KAN INGENTING! Tror jag ÄLSKAR maria okej!? haha, det lönar sig att vara snäll ;) skämt o sido.


Efter skolan som vi inte gör ett skit på, fick gå en 40 minuter tidigare från spanskan så jag & sandra tog bussen till stan där det var SVIN kallt. Jag köpte ett vanligt vitt "slappt" linne, present till becka (min moster) & underwear.
Kom nyss hem med fast frusna tår och tog mig ett låååångt skönt bad. Ska snart föna håret och äta och slänga på mig min underbara mysdress och bege mig till emma, jag & sandra ska sova där inatt för imorgon är det crazy day ;)

Måste måla mina naglar röda, vi kör vidare på lite playboy stil förra gången hade vi guitarr hero girls lägger upp bild detta året kör vi en annan sak som de även har gjort fast lite mer påklätt! haha
Kan inte släppa det.. mvg i spanska


last year :)

Jag borde veta bättre

2010-12-19, 17:46:57 / Kategori: Allmänt
Idag har jag bara tagit det lugnt, var på eurostop med mamma & min moster innan och jag köpte julklapp till min kusin Ellie. Åt nyss mat & ska leta upp film nu (älskar CH131.com!!) allt finns där, men finns för mycket så då får jag alltid beslutsångest haha! men funderar på The social network men först ska jag ta mig en snabb dusch & tvätta av sminket och sätta på mig något mer... bekvämt (obekväma kläder är jag i ett nötskal, fashion först sen bekvämnad ;)


Vet varför gg inte kommit ut iallafall det är säsongs "break" typ, halva säsongen har gått, så nästa avsnitt kommer 1 dag innan min födelsedag 24 januari :(

baksmälla

2010-12-19, 11:48:27 / Kategori: Allmänt

good work girl

2010-12-18, 22:51:17 / Kategori: Allmänt
Skickade nyss iväg ett sms för att rösta för att vinna en Barcelona resa eller ngt, fick ett svar: Tack för din betalning. Detta är det sista meddelandet du kommer motta för denna betalning. Du har nu betalat 60 kr.
BRA EMELIE! Sluta vara så blåögd & lättlurad okej?

ego with red lipstick

2010-12-18, 17:21:03 / Kategori: Allmänt
Ska med mamma nu till hennes kollegas 50 års fest, har lixom inget annat för mig! Kör på rött läppstift idag, vad tycks & lovade er en bild utan pussmun men kommer tyvärr pussmunnar också hehhe
och en bild på mami som har färgat håret så snyggt!

Aint thinking about you

2010-12-18, 12:43:26 / Kategori: Allmänt
Godmorning, fan vad bra jag har blivit på att blogga! Nu saknas bara, en kamera eftersom Iphone kameran suger & en blogg design sen ska jag bli bättre än bra! Just nu sitter jag i mitt vardagsrum där granen är uppe och zippar lite mellan de olika kanalerna och äter clementiner haha!
Beställde nyss en present till mami också, ganska nöjd faktist eftersom den är lite personlig. Ska absolut inte skriva mer nu eftersom att hon läser min blogg! Idag ska jag hitta på något, puss

Standing face to face

2010-12-17, 21:16:52 / Kategori: Allmänt
Fan vad jag har tråkigt! The Proposal är slut, det finns inget bra på TV - TV1000 kanalerna suger aldrig något bra på dem, gå och göra fruktsallad kanske? Seriöst jag har på Gladiator just nu, fattar ni hur jävla tråkigt jag har då? hahaha. Nej, nu ska jag sätta upp mitt hår, prata med mamma, och sätta på en film!

pussmun no thanks!

2010-12-17, 21:03:30 / Kategori: Allmänt
La nyss upp bilder på datan och vet ni vad jag upptäckte? Att ALLA var "pussmunsbilder", give me some inspirations! Vill ju ta mycket bilder till bloggen, alltså behöver jag en ny "pose" kan j inte ha alla likadana! Hur fan ser det ut, idiotiskt haha! Och jag skyller på mulningarna att jag ser ut som jag gör okey!? ;)
Haha, till och med "före bilden" hos frisören var puss bild - nästa bild ska inte bli pussbild! Ska försöka iallafall.

Haha, ni förstår inte - alla bilder ser fruktansvärt dumma och fula ut, vet inte vilken jag ska välja alla är lika hemska! ha ha
ser ni utväxten?! SANDRA ser du utväxten nu då!? ;)
Okej, för mina väldigt många (hahaha) läsare kan väll inte denna bilden skada eller? Mår redan dåligt, men ja ni ser hårfärgen, det är så mörkt att ni inte ens ser mitt hår sen eftersom att jag har svart på mig!

.. and I'm crazy but you like it

2010-12-17, 18:54:23 / Kategori: Allmänt
Kom nyss hem, var och handlade med mamma en sväng första gången som allt såg så nyttigt ut massa grönsaker och frukter ;) Ska snart kolla på The Proposal, är ganska mysigt faktist ska göra lite fruktsallad sen och kolla på film efter tacosen :)
Kan säga att mitt hår är lika mörkt som Megan Fox's förstår ni hur mörkt det är!? haha :)

Nananana come on!?

2010-12-17, 17:17:22 / Kategori: Allmänt
Vet ni hur det känns att bli utbärd i snön 4 gånger & mulad? :( Synd om mig var det har ingen chans, har aldrig en chans haha, fan vad kallt - fan vad blött! Fan vad jag har ont i halsen nu men vet ej om det är pga mulningen.
Jag är glad också, vet ni varför? Jag fick ett starkt VG ett starkt VG i svenska!!!!!! Trodde jag skulle bli sänkt eftersom att alla andra blev det men jag fick ett starkt VG! Happy face. Kommer ha en sjukt tråkig helg mina närmaste kompisar är antingen på resande fot, har folk från göteborg hos sig eller har släkten där :) Men det blir välbehövligt är inte ofta hemma, och borde friskna till är ju förkyld.
Bilder kommer kanske på mitt hår latero :)

16 december

2010-12-16, 22:23:59 / Kategori: Allmänt
Sjuk dag, tråkig dag, bra dag, trött dag, konstig dag, ointressant dag, chockerande dag - min dag.
Skolan var värdelös, vad gör vi där? Ärligt vi har kollat på film, gjort lekar och pratat bort hela dagen vi har absolut ingenting att göra förutom i svenskan då där jag kanske bli sänkt eftersom att alla andra verkar bli det! Sen efter skolan så åkte jag till frisören jag är jätte mörk almost black but i like it! Änsålänge, får behålla mitt MVG i engelska men nu måste jag få minst VG på nationella om mitt MVG ska hålla, hårda bud. Fram tills nu har jag hållt min moster sällskap och hade nu tänkt kolla på gossip girl eftersom avsnittet borde ha kommit idag vilket det inte har gjort - trött jag blir på detta jag behöver lite GG.

I may be some kind of wicked, I know Iam.

Juste såg ni paradise finalen!? Emanuel vann, visst emanuel i all ära han har varit där hela tiden men seriöst hur kul är han? har han spelat? nej, jag hejjade på Erik nya snygg erik? annars Lin - fan!

So in black hair i say goodnight for the first time. Alright its not black, but almost!

GG VAR ÄR DU?

2010-12-15, 22:14:27 / Kategori: Allmänt
Jag är sur, la ner effort i ett inlägg och allt raderas, då blir man allt sur! Och var är gossip girl episode 12!? det skulle kommit igår!!!! var är det? jag får panik!

Beck?

2010-12-15, 21:24:04 / Kategori: Allmänt
Alltså jag är livrädd för filmer som Beck, Johan Falk och så vidare asså gillar Gunvald stört skön och kan vara kul att titta på dom men blir så jävla rädd efteråt för tycker att dem är sjukt verkliga! Men nu sitter jag och kollar på Maria Wern som är någon sån kriminallserie ändå, kommer ju vara livrädd inatt! Ha ha

Jeffrey Campbell kopior

2010-12-15, 19:25:01 / Kategori: Allmänt
I början gillade jag inte alls Jeffrey Campbells skor - Lita men nu älskar jag dom tycker att dom är skitsnygga men priset är ganska saftigt mellan 1500-2000:- tror jag dom kostar men nu har nelly shoes gjort en kopia utav dem och även utav deras andra sko - Fox Shoe. Kopierna är väldigt lika de äkta men betydligt billigare men gillar ändå de äkta mer. Tycker ni att det är snyggt och vad tycks om kopiorna? Blir mer och mer sugen desto mer jag tittar - hett och jag älskar high heels!


jeffrey campbell

nelly shoes

JC
NS

the truth hurts but a lie is worse

2010-12-15, 18:35:44 / Kategori: Allmänt
You can't play on broken strings, you can't feel anything that your heart don't want to feel - I can't tell you something that ain't real, but the truth hurts a lie's worse how can I give anymore when I love you a little less then before...?

Betyg

2010-12-15, 18:18:59 / Kategori: Allmänt
Idag är det 9 dagar kvar till julafton om jag inte räknat helt fel.  Vi gjorde ingenting idag i skolan, kollade på film, pratade, spelade kort och fick reda på några betyg. Ska vi ha det såhär hela veckan? Hade varit bättre om vi slutat.
Jag fick MVG i Geografi, Historia, Samhällskunskap, Religion, Fysik och Biologi
och VG i Matte, Kemi, och sänkt från MVG till VG i Slöjd. Det känns bra trots sänkningen att jag fick MVG i samhällskunskapen känns bäst :)
Sen pratade jag även med SYV - Johan om Gymnasie och han tyckte att Kattegatt - Ekonomi var bättre för mig eftersom att jag gillar Juridik och vill bli åklagare, så nu står det mellan JB eller Kattegatt.
När jag kom hem slocknade jag direkt, fan vad trött jag var! Sen gick jag in och badade, jag duschar aldrig badar alltid! Haha, skönt nu känner jag mig jätte fräsch!
Jag och Sandra har även hoppat av dansen vi känner att vi inte har tid sen med nationella prov och allt med, och vi har missat 2 gånger synd för det var kul att kunna men tror det är bäst så här :)

let me hold you for the last time it's the last time to feel again

2010-12-14, 21:25:47 / Kategori: Allmänt
20 Sanningar för att underhålla min ganska opersonliga men ändå personliga blogg :)


- Utseende fixerad
- Mörkrädd
- Rädd överhuvudtaget
- Hatar att vara ensam/Sällskapssjuk
- Vill bli åklagare om jag inte flyttar till USA och blir kändis då ;) haha skämtosido!
- Ensambarn
- Penga beroende
- Får jätte lätt dåligt samvete
- Gillar SO
- Pratar för mycket
- Öppen
- Udda, haha!
- Lat som fan
- Älskar realityshower typ som paradise, the hills, the city osv. hade kunnat tänka mig att vara med i ph
- Alltid glad, visar nästan aldrig att jag är nere
- Dör för skönhet, pengar, kläder
- Älskar glass, chocklad ena stunden och mår illa utav det andra
- Försiktig
- Bra på arbeten i skolan mindre bra på prov eftersom att jag hatar att plugga
- Är allt annat än långsint släpper saker direkt

You're so selfish - I know Iam!

2010-12-14, 19:22:04 / Kategori: Allmänt
I got to let it go, I need to be selfish, I need to handle this on my own, I need to grow so I can become the person that I can be. Is that to much to ask for? I need this okey? This is my way to handle it. I need to be my own person. So let it be....

X = L or = S?

2010-12-14, 18:36:42 / Kategori: Allmänt
Hola!
Hatar min blogg, alltså utseendet kan inte hoppa under en rad så att det inte blir en helt text ens, utan allt åker ihop till en enda röra, ingen sötnos som kan? göra något enkelt bara? Hade 2 lucia tåg idag, jobbigt men hade lite ögon godis - ha ha ha! Älskar snygga kläder love love love, säger bara X en svår ekvation haha. Sen var jag på min andra söta kusins lucia tåg. Jag har 4 wonderful kusiner, en mini mig, en blivande party prinsessa, och två ur snygga som jag ska göra till riktiga bratz/stekare ;) How cute!? Var iallfall hos min mini mig till kusin - alma okej hon är kanske lite tjurigare än vad jag är ibland men grymt söt och har bara killar runt om kring sig, enda tjejen hos dagmamman! Haha alltså ända lucian som tog all uppmärksamhet - ska börjas i tid eller hur?
Ni får en bild sen igår, och förlåt för alla puss bilder.. Vad ska man säga gillar att pussas även till min blogg ;)

haircolor

2010-12-13, 21:19:46 / Kategori: Allmänt
Ska ju till frisören på torsdag, blir något sånt här. Vad tror ni om det? Men hur ska jag klippa det? Kommer nog bara bli toppa..

love you seek

2010-12-13, 19:45:49 / Kategori: Allmänt
Lucian gick väll bra, eller inte bra kanske men aa ni fattar haha!
Nu kollar jag på paradise & är helt förvirrad vet inte vad det är med mig idag tror jag typ har tappat hjärnceller... har färre än vad jag brukar ha iallafall! haha

lusselelle

2010-12-13, 17:08:02 / Kategori: Allmänt
Vet ni? Nu ska jag på lucia, det blir att mima för min röst räcker inte till okej inte för att den gjorde de innan heller men absolut inte nu när jag har hosta och är förkyld he he hade även matte prov idag, gick åt helvete... G räcker nog knappt - sjukt svårt! Lämnade även in svenskan och NOn nu är bara slöjden kvar, fattar ni hur mycket vi har eller! Nej nu ska jag gå occh försöka se söt ut i lucia tåget... bye

bak

2010-12-12, 19:57:45 / Kategori: Allmänt
Jag tror att min mamma har blivit galen på att baka!
Igår bakade hon typ 100 lussebullar och jul godis och idag kanelbullar & kola/knäck kakor, tog en bulle innan den skulle in i ugnen, tror typ det jäser i min mage nu.



want this for christmas too, or should i wait for my birthday?

2010-12-12, 17:53:59 / Kategori: Allmänt
Eleven Brush Set Pro Bright Pink, 7 delar
100% Pure Fruit Pigmented Blush Mimosa
Smashbox Masquerade Eye Palette
Max Factor Colour Collections Lipstick

lussebullar

2010-12-12, 13:33:03 / Kategori: Allmänt
Nu är jag klar med Svenskan och NOn fyfan vad jobbigt och är inte helt nöjd men det får räcka nu! Blev skitglad och tänkte att nu är allt gjort men sen kom jag på att vi har matte prov med :( Det är lite konstigt min klass är den 9a som har mest prov och sånt, sjukt jobbigt!

Vill bara sova, det sticker typ i mina handleder skit obehaglig känsla! Och är förkyld men mamma har köpt SOLO till mig och igår gjorde hon lussebullar hihi :)

sweet sixteen

2010-12-12, 12:16:30 / Kategori: Allmänt
haha!

sjukling?

2010-12-12, 12:10:50 / Kategori: Allmänt
Det var terrorist attack i stockholm igår! Fan vad sjukt, fan vad läskigt - OMG!
Hemsk, vart är världen påväg!?
Idag har jag mycket skolarbete att göra, ska skriva in NO & krönikan på datan - sjukt jobbigt!
Sett alla GG avsnitt också, vill bara krypa ner i sängen och sova!
Juste ska kolla på min söta kusins lucia tåg imorgon & sen ska jag på mitt eget, haha sött!
Var där förra året också då var han tomte nu ska han vara pepparkaksgubbe!
sweetie

oh no you didn't

2010-12-12, 12:07:19 / Kategori: Allmänt
Gårdagen blev inte riktigt som planerat, eller nej den blev inte alls som planerat! Men den blev bra ändå. Jag, emma & sandra hade sminkkväll! haha! Vi körde en seriös, kesha, emo/vampyr/konstig och en riktigt jävla fjortis sminkning! Ha HA Ha! Kommer bilder - sandra & emma säg till om jag ska ta bort någon!
jag & sandra sminkade en sida var på emma - jag höger, sandra vänster!
4
HA HA HA
cut cut cut <333 oehört snyggt!!!
jag besparar er fjortisbilderna för allas skull! Haha så pinsamma, hur fan kan NÅGON tycka att det är snyggt!?!?!?!?!

bilder sen igår

2010-12-11, 15:15:09 / Kategori: Allmänt

mjukisdress

2010-12-11, 09:57:24 / Kategori: Allmänt
Hej, är sliten! Ont i halsen som fan, men sitter & dricker varm chocklad och tagit 2 panodil för ska hem till kjelle ikväll så måste bli bättre :) Igår efter skolan så åkte jag, emma x2 och sandra x2 till stan och bytte julklappar - mys! Det var ju väldigt.. spännande ;) Vi fick en varsin mjukisdress i varsin färg :) Jag fick lila hihi, sen åkte jag & sandra hem till emma & slingade emmas hår, åt, pratade och så i våra nya mjukisdressar hah!
Nej nu ska jag kolla vidare på gossip girl bilder kommer imorgon kankse :)

hold my hand

2010-12-09, 19:18:19 / Kategori: Allmänt
Vill bara att paradise ska börja. Är så trött på allt just nu! Har hur mycket som helst i skolan, imorgon har jag NO prov bara G del iförsig men ändå jobbigt och har inte orkat läsa igenom förenklingen ännu, sen har vi so till imorgon men den är jag klar med. Det som jag tycker är jobbigt är NO uppsaten vi har till på måndag, den är verkligen skit svår och det hjälper ju inte heller att NO inte är mitt starkaste ämne, sen krönikan på måndag också. Så mycket just nu, sen spelar det ingen roll hur glad jag är för jag sårar alltid någon eller inte någon dig. Så jävla jobbigt allting vill bara försvinna in i  Gossip Girls värld nu få bort min ångest.

afraid

2010-12-07, 17:20:34 / Kategori: Allmänt
Jätteglad, ledsen & förvirrad på samma gång - coolt! Jag kan inte bara vara en sak jag är nästan alltid glad & många frågar var jag får min energi ifrån och om den aldrig tar slut haha. Fråga min moster somnade på soffan hos henne i söndags ;)



Jag fick MVG på mitt hemkunskapsarbete!
MVG i Geografi
MVG i Religon
MVG i Historia
nu väntar bara samhällskunskapen!

Imorgon ska vi ha muntligt i Engelska och glömde mina papper hemma, good work! Ska prata om Mode, Gossip Girl och Victoria Secret i New York och visa en del av Victoria Secret fashion show!

Nu ska jag fortsätta deppa, jag är rädd för att bli sövd!

hold my hand

2010-12-06, 21:22:12 / Kategori: Allmänt
Nu är ljusen släckta & jag säger godnatt.. eller okej ska faktiskt kolla på gossip girl först ;)

bad pictures? blame it one Iphone 4

2010-12-06, 20:28:02 / Kategori: Allmänt
outfit & bild sen i fredags, nästan au naturalee på sista bilden, svider lite men vafan!
Den helt osminkade bilden kommer nog aldrig upp.. hahah & håret i en slarvig boll, men vafan var bara hemma efter stan & hade gått i stan i minst 4 timmar i snö storm så vad ska ni förvänta er ;)
my dress for christmas!

chuck and blair, blair and chuck

2010-12-06, 17:34:49 / Kategori: Allmänt
Hej, är helt.. vet inte vad jag ska säga! Uppriven? Ni förstår inte, gossip girl gör mig galen - mer än galen, sjuk, machosist! Ni förstår inte, jag lever mig verkligen in i deras värld jag gör verkligen det. Sjukt är det, men det är som att jag känner dem. Och när Blair & Chuck inte är tillsammans får jag PANIK, allvarlig PANIK!
Box 4 har ju inte kommit ut så kollar på någon amerikansk webbsite men man får tydligen bara kolla i 74 minuter om dagen eller något sånt & det visste inte jag så det stängdes ner när jag hade 10 minuter kvar & vilka handlade de om då? CHUCK & BLAIR!
JAG  MÅR DÅLIGT NU, OCH FÅR FÖRMODLIGEN IG PÅ TEKNIK PROVET! Ska berätta om helgen & lägga in bilder sen när jag lugnat ner mig.

mi amor

2010-12-05, 11:09:12 / Kategori: Allmänt
Okej, jag har bad hair day idag, RIKTIGT bad, jag har några typ korta bitar av håret längst fram som aldrig vill som jag vill, speciellt inte idag! PLUS bad make up day, hatar sånna här dagar vill bara gömma mig under täcket då!
Plus att jag nyss råkade radera allting jag skrev! Igår var kul, jag gillar när det är kul, träffade även min halvsyster! Jag kan dela med mig lite sen, men nu.. fundera över hur fan jag ska ha håret som för 100 gången!

Kommer bilder sen, köpt ny klänning för jul!

2 december

2010-12-02, 17:02:51 / Kategori: Allmänt
With sober girls around me, acting like they're drunk!
En text från "like a G6", undra hur många tjejer som gör det? Låtsas att de är fulla för att kanske "imponera" på killar, SICK isåfall! OKEY tjejer? skärp er, ni ska inte behöva spela fulla, vill ni ha en kille så vill ni ju också att han ska ska gilla dig för den du är NYKTER och inte full, eller? :)
& Jag vet att jag skriver mycket texter på engelska från låtar m.m. men jag har ett vad man ska säga "problem" med det, det kommer automatiskt och jag lyssnar grymt mycket på texterna när jag lyssnar på musik.
Det är samma sak som att genomskinliga blusar "talar" till mig ;) musik gör det också :)

Favorit låtar just nu!

2010-12-01, 16:45:20 / Kategori: Allmänt
Mikrofonkåt - September ft. Petter
Like a G6 - Far east movement
S&M - Rihanna
Chica Bomb - Dan Balan
Hold my hand - Akon & MJ
Seek Bromance - Tim berg
Neon Music 2009 remix - Big ali
Frisky - Tinie Tempah ft Labrinth
Do it all night - Darius & Finlay ft. Nicco
Love the way you lie part II - Rihanna ft Eminem
Written in the stars - Tinie Tempah
Love the way you lie / Not afraid - J Rice
Hey baby - Pitbull ft. T-pain
Gag Gag - Sharoom & Sanctus
Vem dancar kuduro Club extended

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it!

2010-12-01, 16:38:02 / Kategori: Allmänt
Bokade nyss tid för klippning + färgning! Frågan är om jag ska klippa av håret igen så att det blir till axlarna eller om jag ska låta det växa och bara toppa det?
Jag sket i att sola idag, satt i bilen och väntade på mamma istället - duktigt! Ingen cancer här inte ;)
Vi har sjukt mycket att göra i skolan nu
Fredag - Argumenterande uppsats inlämnad
Måndag - Teknik prov (Är nog mitt sämsta ämne!)
Onsdag - Engelska arbete + muntlig redovisning/framförande
Fredag - So inlämning om ekonomi + NO prov
Måndag - NO inlämning (nog den svåraste för jag fattar ingenting om strålning)
Och jag måste ha bra betyg! Betyg är jätte viktigt för mig haha och det har det alltid varit, hade inget G förra terminen och ska inte ha det detta året heller!
Men kommer nog bli sänkt i syslöjden nu när Ingegerd inte är här längre, kan man bli sänkt från MVG till G?


I might like you at first, but it's not going to last - alright?
So don't even think of it, because I may like you but I'm not going to get inlove with you.