funny shit

2010-11-30, 19:47:20 / Kategori: Allmänt
Hej, idag hade jag lite sovmorgon eftersom jag skulle till tandläkaren kl 9, jag var livrädd när jag kom dit & kom på att jag skulle få bedövning / spruta vilket jag är LIVRÄDD för, mamma fick följa med in och började nästan gråta haha, usch vilken hemsk känsla, allt domnade av jag kände ingenting, halva läppen, halva min tunga, halva hakan & kinden USCH FYFAN! det var gräsligt, panik! Jätte obehagligt, men kände ingenting när de borrade eller så. Sen åkte jag till skolan & sen så när jag väntade på bussen så missade Sandra sin skolbuss (hahahah!) så vi åkte in till stan och tog en varmchocklad & kladdkaka vet ni hur  mycket det kostade 74:- är inte det dyrt!? Sen så tog jag bussen hem till min moster där min mamma var så åkte vi & min andra moster till eurostop.
Nu kollar jag på paradise & efter det ska jag skriva en argumenterande uppsats om hårdare fängelse, som jag är för! KUL!!!!

I like it like it

2010-11-30, 08:06:02 / Kategori: Allmänt
Godmorgon!
Nu skulle jag egentligen varit på väg till skolan, men ska till tandläkaren kl 9 och laga ett hål. Eller är inte ett hål ännu och jag behöver inte borra men vill göra det ändå, lixom "bli" av med det :) Sen ska jag nog prata lite mer om att lägga lite plast på en av mina framtänder, den går liiite innåt & jag stör mig på det men är nog inte någonannan som tänker på det, men det är sånt som man själv tänker på :-)
Nu är håret färdigplattat och sminket ska på sen ska jag äta frukost :)

sorry, don't blame this on me

2010-11-29, 21:12:34 / Kategori: Allmänt
Things just ain't the same, and I'm ready for a change this time.

It's on! Ooh, it's so on!

2010-11-29, 20:54:30 / Kategori: Allmänt
Is this a practical joke or something? because it makes me wanna throw up!

It's christmas time!

2010-11-28, 18:00:14 / Kategori: Allmänt
Hey ho, hey hooo!
Igår hann jag inte med bloggen, kl 11 var jag först på Sannarp med mamma, sandra & hennes mamma på öppet hus och sedan vidare till Kattegatt på öppet hus. Sedan så gick vi lite på stan och kollade in kombi hallen lite - nostalgi haha! Kom ihåg för några år sedan när jag spelade där med SNFF :-) Sen så åkte jag hem till Ogge med några andra och chillade.


Idag så åkte jag hem & duschade och gjorde mig ordning och sen till John Bauer, kan säga att jag har en ny förebild, rektorn på JB fyfan vad bra kille 25 år kanske, skit snygg kläd stil, skit skön & intressant att lyssna på! Han gjorde så att jag måste gå på ekonomi på JB! Stört skön. Sedan gick jag & sandra lite på julskyltningen & sen tog vi en varsin Chai latte på roberts, you've got to love roberts! Fast det var propp fullt haha, lite mycket folk.

Nu sitter jag hemma, och tänker, jag är inte bra på att tänka & det är inte ofta jag tänker det är därför som jag oftast är glad & när jag säger tänka så är det inte så att jag pluggar eller ngt sånt utan tänka på saker t.ex. men ska inte skriva om det med risk för att jag öppnar mig för mycket för min blogg!


Tvätta av sminket & lite Gossip Girl nu? Kanske en clementin & varm chocklad eller något? och komma in i GG's värld istället för min egen som har problem ibland, men det har alla och det är bara försöka se igenom det :-)

Juste, vet ni vad jag har gjort? AVAKTIVERAT MIN MOBIL! DEN FUNKADE INTE, EN HEL NATT TILL KL 12 IDAG! JAG FIXADE DET, HADE DÖTT ANNARS!

Kattegatt, JB, Sannarp?

2010-11-27, 19:53:58 / Kategori: Allmänt
har inte tid med bloggen idag :( - today I'm feeling fly like a G6 :-)

nämnde jag migrän!? önskar ingen det, inte ens min värsta ovän!

2010-11-26, 22:33:08 / Kategori: Allmänt
Okej, fyfan. Har haft migrän sen klockan 12, mellan typ 3-5 var det katastrof rent utav katastrof! Men sen har det gått upp och ner och har försökt ligga i sängen och kolla i gossip girl men så fort jag rest mig så har det kommit, ajajja, men nu ska vi inte klaga! Ibland får jag impuls saker på mig, drog nyss ut hela min garderob, ni fattar verkligen inte hur mycket kläder jag har som jag inte använder helt jävla sjukt! De flesta saker är inte ens använda eller använda 1-2 gånger, sjukt! Så jag drog ut allting, halv 10 på kvällen - impuls! Någon som är sugen på lite kläder? ;) Just holllaaa, haha!
Nej men seriöst asså, fyfan! Och behöver jag säga att jag har en normal kompis med pennor i håret, ifs jag som satte dit dom - men ändå! :)
my window, julpyntat lite!
want some!?
kass bild, iphonen är KASS (kameran) men ser mycket bättre ut än innan haha!
okej jag erkänner, orkade inte städa den sidan....

put your hands up?

2010-11-26, 19:12:05 / Kategori: Allmänt
I'm not feeling fly like a G6 right now, haft migrän sen klockan 12 idag - MYS! Ska upp 8 imorgon, ska på öppet hus på sannarp & kattegatt, good bye!

MATSUMOTO 3

2010-11-25, 20:35:47 / Kategori: Allmänt
Vet ni, jag har fått hem mina skor! Yippieeeeeeee, dom är underbara skit sköna & AS SNYGGA! Men lite stora, hade kunnat ta 36or får köpa inlägg haha! Nu sitter jag med en tallrik med clementin, vindruvor, banan, jordgubbar & pepparkakor - MYS! Har nyss tittat på paradise & funderar på påfyllning & lägga mig och kolla gossip girl :)





shoes

2010-11-25, 17:14:17 / Kategori: Allmänt
Nelly har fått in tre äckligt snygga skor , hade jag precis inte beställt ett par skulle jag beställa dessa, fan vad snygga!
Och jag tycker att de är lika acnes skor, de första gillar jag nog mest!

new

2010-11-24, 21:34:58 / Kategori: Allmänt
Hej, idag i skolan hade vi peter på idrotten som är vår mentor & no & matte lärare & idrotts freak, han körde GANSKA hårt med oss om jag säger så, fyfan. Sen åkte jag hem och vilade en stund och sen åkte jag & dansade.
Nu har jag skrivit "önskelista" mamma vill ha en, haha hon kommer ångra sig när hon ser den.
Kommer bilder på vad jag köpte igår, i promised you huh? Älskar oskyldiga skolgirl "looken" blandat med lite, rockig och fashion style. Färgen gör sig verkligen inte rättvis speciellt inte den "senapsgula"
Juste mina skor har anlänt, hämtar ut dem imorgon förhoppningsvis! CAN'T WAIT!

what if?

2010-11-23, 20:53:59 / Kategori: Allmänt
Ett utav mina nästa köp tror jag, skitsnyggt att ha Iphonen, eftesom jag inte har någonstans att ha min mobil får jag hålla i den, denna som ett "halsband" till en söt tunika är SKIT SNYGGT! Men tycker att alla dessa är dyra för att vara små "mobilväskor" eller vad man ska säga, de ligger mellan 400-600:- menmen, äkta läder så är väll därför,
men skitsnyggt enligt mig!  Fan hade gjort det fint i paint så går det inte att ladda upp bilden!




Shoppiiing

2010-11-23, 19:23:31 / Kategori: Allmänt
Ja förutom Gossip Girl så har jag shoppat lite mer, efterskolan så åkte jag, sandra & emma till stan och shoppade jag köpte en tröja, en blus och ett diadem sen åt vi på Hello.
Kommer bilder sen om ni vill!

Har jag något annat kul att prata om? Ne, inte i detta jävla ovädret!
Nu ska jag kolla paradise, seee you later!

Gossip Girl

2010-11-23, 19:10:14 / Kategori: Allmänt
Jag hade tänkt önska mig box 3 av Gossip Girl i julklapp, men igår efter att jag såg sista avsnittet i box 2 där Chuck sa "I love you to" så smälte jag och beställde nu box 3 som är påväg hem till mig,  LOOVE!
CHUCK BASS!


look a like

2010-11-22, 20:09:42 / Kategori: Allmänt
Det kan omöjligtvis bara vara jag som ser likheter mellan dessa 2 snyggingarna, HETT HETT HETT!
och man ser likheterna mycket bättre i Gossip Girl & Twilight, New Moon, Eclipse osv.
Båda är mystiska som fan, och dom är skit lika när de är så där deprimerade!

städa

2010-11-22, 18:53:48 / Kategori: Allmänt
Ni vet när man måste städa rummet? när det bara blir stökigare & stökigare varje dag och man intalar sig själv att man ska göra det så gör man inte det (och så slutar det med att mamma gör det) så har jag det nu, FAN DET LIGGER SAKER ÖVERALLT, SPECIELLT KLÄDER, ÄVEN SKÖNHETSPRODUKTER & PAPPER ÖVERALLT, ååh! fan vad stökigt.
Ska jag städa lite innan paradise? Juste fick VG - på mitt matte prov, helt okej eftersom att jag & matte inte riktigt funkar!
Nej ska städa, snart...

the way you love me...

2010-11-21, 16:37:31 / Kategori: Allmänt
Ont i huvudet, nyss hemkommen med för många tankar så nu - GOSSIP GIRL!

vilken ska jag välja!?

2010-11-21, 13:35:50 / Kategori: Allmänt

Viktoria Bag - 7 colors

Bohemia Chic BagEmy BagRebecia BagRebecia BagAikee Bag

HOT

2010-11-20, 13:27:39 / Kategori: Allmänt
FRÅN VERSACE!


can we pretend that...?

2010-11-20, 12:57:56 / Kategori: Allmänt
Igår var det gymnasievalsmässa med skolan, eftersom man redan hade varit där igår var det ju grymt tråkigt och alldelles för mycket folk! Man blev förvirrad!
Sen tog jag & sandra & sandra bussen in till stan, och när vi väntade på bussen stötte vi på en märklig tjej, hon kollade över min axel vad jag gjorde på min mobil, frågade vad det var för mobil & sen visade hon oss sin mobil och kollade om vi visste vad det var för band bl.a. skrämmande! Sen åt vi på Hello som har mycket god mat, eller typ panins och ciabattas och bakade potatisar haha :) Och kollade i lite affärer.
Jag köpte ett par gudomliga trosor, röda med volang och ja hur fina eller ja, som helst! Men fan vad trosor är dyrt alltså, en liten jävla tygbit - ha ha!
Sen åkte jag hem, och det snöar i halmstad - SNÖAR! jätte mycket gör nog de i andra delar av sverige med men ändå ;) Sen åkte jag hem till Kjelle, och så softade vii & bakade världens godaste kladdkaka! Sen sov jag där och nu är jag hemma & ska passa min kusin ikväll/natt med johanna <3
ciaaao

NELLY HOME DELIVERY

2010-11-20, 12:51:41 / Kategori: Allmänt
Beställda!
Perfektion - färgen, dragkejdan, klacken!
They're going to be my new favourites!
Finns även i Svart & Röd
Röd är hett, hett, hett, hett & nog den snyggaste färgen eller delad etta plats med dessa men svårare att matcha, men när det blir rätt så blir det RÄTT!

sleep

2010-11-18, 21:48:36 / Kategori: Allmänt
Godnatt bloggen, nu tackar jag för mig, det blir ingen OTH idag är för trött & nu ska jag föna håret & borta tänderna sen direkt i säng & sova gott hoppas jag ;)

Juste, det var en smart tjej Josephine som kommenterade min blogg och sa att man kan "lacka" ringar med genomskinligt nagellack så färgar de inte avsig - SMART SOM FAN! tack för "tipset" :)

NIGHTYNIGHT!

gymnasievalsmässan

2010-11-18, 20:32:24 / Kategori: Allmänt
Efter skolan så åkte jag, emma & sandra in till stan där vi fikade & sen åkte till gymnasievalsmässan :) allt blev lite klarare nu även fast man hade "gått igenom" alla "stånd" snabbt, och att det var lite långtråkig & så, men vi fixade naglarna även fast de kanske inte var så nogrannt gjorda! haha.
Men blir antagligen - antagligen!

Ekonomi/Entrepenör på John Bauer
Samhäll - Samhäll på Sannarp
eller
Samhäll - Beetendevetenskap på Sannarp

ANTAGLIGEN!
Man vet aldrig om något nytt dyker upp :)

Nu ska jag duscha & sen kolla på paradise & One Tree Hill
:)

jewelry

2010-11-17, 20:54:25 / Kategori: Allmänt
Fyfan, asså vill ha ALLT detta! Speciellt handsmycket & kors ringen som jag visade i förra inlägget & love ringen OKEJ JAG VILL HA ALLT! fyfan, vad snyggt! Höll på att glömma, detta halsbandet med - DREGEL!
Kom hem från dansen för en timme sen, jag dansar dancemix & har precis duschat, borde igentligen plugga matte för vi har prov på B-delen imon & klarade nog inte ens A-delen idag, MATTE är INTE min starka sida & ska inte påstå att jag satsar på det heller, för då är jag en big liar!
Men dessa smyckena asså, gud så fina!

cross

2010-11-16, 20:36:17 / Kategori: Allmänt
Hola amigos!
Fan vilken snygg ring jag hittade innan, den hade gjort mig fulländad! (nästan iallafall)
Och ni förstår inte, jag har SKIT svårt för "kors" ringar, på grund av att jag TROR på något övernaturligt, men jag tror inte på kristendomens alla, ja vad ska man säga? jag tror inte på kristendomen iallafall inte på långa vägar, så därför har jag svårt att bära just kors för att de symboliserar ju ändå kristendomen, eller? har jag helt fel,
för MIG gör de iallafall, men den här! PERFEKT, men så står det ingenting om att den är av äkta silver & 349 för en ring som man kan använda 2 ggr och sedan blir missfärgad? inget för mig, antingen snyggt & dyrt & hållbart, eller snyggt & billigt & icke hållbart? haha, MEN FAN VAD SNYGG!
This ring makes me satisfied!

Önskelista

2010-11-15, 20:14:06 / Kategori: Allmänt
Tycker att bloggen börjar bli lite tråkig, så idag nu efter paradise & under top model, tänker jag försöka komma på en önskelista vad JAG önskar mig denna julen :) Jag brukar alltid önska mig pengar, ALLTID, så jag kan köpa - kläder såklart, det ska jag göra iår med men ska önska mig lite annat med :)
- Presentkort på make up store
- Parfym, hmm.. antingen christina aguilera, den första, Britney Spears - In Control Curious ( har redan den & den luktar underbart!) eller Giorgio Armanis - acqua di gioia som jag hört är riktigt god, får gå till kicks & lukta på den haha!
- Gossip Girl box säsong 3
- Digital kamera
- Ny TV
- Ny laptop
- Presentkort på - Bikbok, H&M m.m.
- Och mamma, en resa till NEW YORK, HADE VARIT DEN BÄSTA PRESENT DU HADE KUNNAT GE MIG - BARA SÅ ATT DU VET!!!
- Tatuering
och så klart - MONEY!

deal

2010-11-15, 19:03:48 / Kategori: Allmänt
okej här kommer lite bilder, först ut en underbar söt liten.. vad ska vi kalla den - för mig, är det en klänning! Även fast det inte är meningen att den ska vara det, i liike it!
okej, kläderna blev inte bra på bild! men ni får en bättre när jag använder dem, deal?

mikrofon kåt

2010-11-15, 17:04:11 / Kategori: Allmänt
Hej, har precis kommit hem.. eller nej, det har jag inte kom hem för en stund sen för har hunnit duscha med! haha,
idag gick jag upp tidigt! och kvart över 7 åkte jag hemifrån, sen tog vi bussen till Hylte eller hyltebruk (är de samma sak?) och de tog över en timme, ganska tjatigt men jag & sandra hade kul och bildade kör ;) haha! Sen var vi framme där och killarna vann sin första match, och sen spelade vi tjejer mot ett lag som ALLA spelade handboll i - fyfan hahahaha! pinsamt pinsamt, då 2 stycken i vårt låg spelade handboll eller kanske 3 och många hade aldrig ens inklusive jag spelat handboll! Sen spelade killarna sin andra match och det blev bråk så den blev avbruten, sen vid tolv tog vi bussen tillbaka till stan, där jag, sandra, amanda och emma falck hoppade av, så gick amanda lite med oss innan hon skulle möta en kompis och sen gick jag & sandra lite & sen fikade vi på vattenporten för ovanlighetensskull!
Jag har tagit bilder & så för jag fyndade idag på shoppingen! Och ångrar mig, har lite små crush i underkläder, nästan så att de går före - haha! Nej, men älskar underkläder speciellt röda & fanns ett gudomligt set & ångrar att jag inte köpte de, får bli nästa gång! Nej kommer ett till inlägg sen med vad jag köpte, även fast bilderna är mer än kassa & inte gör kläderna rättvisa, kanske slänger upp en HELT osminkad & ofixad bild, men kanske..
laaaaaaaterooo

Så mycket bättre!

2010-11-14, 17:59:48 / Kategori: Allmänt

Ja, jag rimmar på från underground nivå,
jag siktar mot toppen så långt jag kan nå





iphone skal beställd

2010-11-14, 10:07:58 / Kategori: Allmänt
Godmorgon, har inte så mycket att tillägga här i bloggen allt är som igår okej, har lite mer ont i halsen idag men ska inte deppa! Hur fan ska jag klara att spela handboll imorgon?
Igår beställde jag ett iphone skal, har inte hittat något snyggt men kände att jag var tvungen att ha ett för jag tappar den ganska ofta och jag har redan hundra repor! Tycker det finns snyggare skal till Iphone 3G/3GS men hittade ett som var lite annorlunda och helt okej igår, 2 av mina kompisar har lixom iphone & ingen har skal så de blir lixom att vi ibland blandar ihop dom haha, så nu har jag iallafall "märkt" min. Det kostar 300 kr totalt med frakt & postförskott.
Here it coomes;
Vad tycker ni? leopard finns inte & silver fanns inte & svart vitt var ju lite tråkigt så blev denna,
gillar denna för det guldiga är i sammet, sköönt!
Zebra Gold
kollade även på denna
Bottega Light Pink
fan vad svårt det är med iphone skal eller skydd eller vad man ska kalla dem, nej nu ska jag gå upp & göra mig iordning sen ska vi till mormor & morfar eftersom det är fars dag.
ciaaao

ont i halsen

2010-11-13, 19:33:19 / Kategori: Allmänt
okej, ingen bra bloggdag.
Somnade klockan 6 men hade myycket trevligt :) vi såg paranormal activity var lite rädd, okej jag var mycket rädd! Nu har jag ont i halsen & är nog påväg att få feber om jag inte redan har de, därför blir de ingen bloggning, vill beställa kläder så att jag mår lite bättre men hittar inga :( typiskt, fast bra för plånboken ifs.

girls on the dancefloor

2010-11-12, 19:21:22 / Kategori: Allmänt
Tjabba tjena,  fan vad jag nyser! är förkyld som fan så kommer typ en nysning var tredje minut, hahaha - wicked!
Ska snart iväääääg men innan dess så ska jag ta ett snack med er, haha nej, tänkte bara uppdatera bloggen!

Hade på mig en ganska skön men ändå snygg (enligt mig) outfit innan, lixom brukar ha på mig ganska obekväma saker om jag ska vara ärlig bara för att de ska se bra ut, men fan tror ni inte att jag glömde ta bild? Och nu har jag en chill outfit men har den nya kavajen som jag köpte igår så ska ta en bild - för er skull - always!

Nu nös jag igen, haha. Pumpar musiik för fulla muggar och ska snart ta på lite majkeee up.

På måndag ska vi ha handbolls turnering i hylte & notera att jag ALDRIG har spelat handboll haha, kommer ju bli ett stort skämt eller ngt. Vi ska iallfall ta bussen från norra station kvart i 8! KVART I ÅTTA, KVART I ÅTTA! man kommer vara död, sova på bussen någon?

Nej, nu har jag ingenting mer roligt att tillägga, juste min syster - (ja jag har några halvsyskon) frågade om jag kanske ville hänga med till gbg och shoppa imon, hade varit skitkul men jag har shoppat upp alla pengar nu! Fan, borde hållt i dem, jag älskar ju götet!


Skulle bara tillägga att jag egentligen skulle varit i egypten nu!

gossip girl

2010-11-11, 20:03:16 / Kategori: Allmänt
Tjena igen, mådde inte så bra när jag hade skrivit förra inlägget så la mig i sängen och kollade på gossip girl, nu mår jag lite bättre men är inte 100 % så har inte tagit bilder på det jag har köpt. Köpte en militär "kavaj" kan man säga så, fan svårt att förklara och en vanlig men söt kofta lite längre, men funderar på att byta ut den mot en "fransjacka" som även finns på H&M känns mer jag, och lixom gillar att känna mig lite mer uppklädd eller lite mer ovanlig eller inte ovanlig, men hittar fan inget bra ord, haha! Skolan gör mig stressad och utpumpad som fan, orkar inte mer, har säkert haft saker som måste göras men har skitit i det om jag ska vara helt ärlig, ska snart lägga mig och kolla på gossip girl, fast får ha på datan & msn för föröver never back down till emma och de kan ta ett tag (;
Nej, nu har jag inget intressant att säga.. gossip girl - here I come!

not alone

2010-11-11, 16:40:21 / Kategori: Allmänt
Wiho, jag är på bra humör idag! Kan de vara för att jag nyss har shoppat? Tar shoppingen i ett annat inlägg but forgive me father, i have sinned...


Vi hade den muntliga på svenskan idag, haha! Jag var först ut, jag pratade snabbt som fan & sen efter ett tag tittar jag på oscar och börjar gapflabba, han skrattar också.. Det var ett sånt skratt som man inte kan sluta, fyfan vad hemskt det var! Men det gick väll okej, men inte mer, skönt att ha det gjort iallafall!

Sen var även John Bauer på skolan, med för mig glada överraskiningar, de har fått nya linjer - de har nu samhäll/ekonomi - entrepenör & de är högskoleförberedande! ska höra lite mer om de och gå på en prova på dag & även kolla på sannarp & kattegatt, men lät skitbra!


Undra om jag har synfel eller ont i huvudet för får anstränga mig för att se bra, på ljusa saker - not good!

Juste, shoppade innan & nu ligger påsen slängd på golvet - jag har gått förlångt, måste sluta, måste uppskatta det jag köper, jag bara köper, vet ej om jag ska lämna tbx ngt och köpa fransjackan istället - ååh, I-lands problem! bilder kommer lateer!

dåligt humör? don't read this shit

2010-11-10, 21:31:46 / Kategori: Allmänt
fan, bloggade jag igår? ne de gjorde jag inte - FY SKÄMS! och ett inlägg i dag, dålig stil asså!
Tänkte börja med att svara på frågan var jag hittade armbanden som jag la upp för ett tag sen dom hittade jag på http://blingit.se

Ni som sa att 9an, var enklare än 8an - bullshit! I freakin hate 9an, vi har saker att göra VARJE DAG - jag är slutkörd när jag kommer hem, hade jag lagt mig ner nu hade jag somnat på en halv minut. Imorgon har vi muntligt föredrag, för ungefär 5 timmar sen började jag, jag har fusklappar men jag tappar bort mig och det värsta är jag skrattar, och jag kan inte sluta skratta. kan inte ens göra det framför min mamma! På tisdag ska SO religon (Hinduism) vara inlämnat och jag har mer än halva kvar - great! Hemkunskapen är inlämnad iallafall även fast den var grymt fult gjord haha!
Idag i engelskan började vi också på något nytt den 8 december ska vi ha inlämnat ett arbete på 3-4 dataskrivna sidor om ett visst ämne jag ska t.ex. ha new york sen ska jag berätta om det i 5 minuter I FEM JÄVLA MINUTER, jag älskar engelska, kan skriva de bra - men hatar att prata engelska jag hatar de!
Jag är inte den som är blyg men jag är nervös som fan för imorgon, för att säga fel, eller få en skrattattack - fyfan ONT I NACKEN & RYGGEN HAR JAG MED OCH ÄR INTE FÖRBEREDD juste på tis-ons har vi matteprov & teknik prov snart med - strö salt i såren.
Okej, kul inlägg som fan. Har varit  hos emma idag och pluggat jag ska prata om Ashley Olsen och hon om Mary Kate, gjorde livet lite bättre but it still sucks! alright? nu ska jag sova ska vara trevligare imorgon bloggen, sorry behövde skriva av mig om hur dåligt jag mådde. Juste skulle igentligen åkt till egypten på fredag morgon, istället är jag i kalla sverige, KUL!
Hörs imon, när jag är på bättre humör (;

sjuk?

2010-11-08, 22:02:40 / Kategori: Allmänt
Jag är varm, trött & hängig, och yr JAG VILL INTE BLI SJUK, jag är nästan aldrig sjuk *peppar peppar ta i trä*
Ska sova nu men kommer inte kunna sova för är så varm, har lixom fönstret öppet fast jag är livrädd för att någon ska hoppa in typ, så varm är jag :(

hjälp mig

2010-11-08, 20:56:12 / Kategori: Allmänt
Okej, nu ska jag fan tatuera mig, så jävla sugen, har varit så sugen sjukt länge!
Tror jag ska ta en lite längre text än bara ett ord, sugen på:

Be yourself & I wasn't born to follow
What comes around goes around, älskar jag men har nog tjatat ut det - hahaha!

Men jag ändrar mig hela tiden, så jävla irreterande haha!

Love the way you lie part 2

2010-11-08, 20:04:19 / Kategori: Allmänt
BÄST BÄST BÄST - så jävla fin låt!



hot and dangerous

2010-11-08, 19:20:46 / Kategori: Allmänt
Nu är jag klar med den j vla hemkunskapen! Det arbetet var/är mer än sjukt, så jävla glad att jag är klar med det nu! Det är nog det slarvigaste arbete jag har gjort, jag använder alltid sudd och har inte använt sudd någon gång, det är kladdat & bara överstrykt över allt men jag bryr mig fan inte! hahah, bara skönt att det är klart nu!
På svenskan ska jag & emma binda ihop våra föredrag - vi ska prata om the olsen twins - altså mary-kate & ashley olsen där vi har en varsin av dem, jag ska prata om Ashley och emma om M-K sen binder vi samman dem i slutet & början, har inte börjat med det en men skönt att överhuvudtaget veta vad man ska prata om - haha!
Sen såg någon EMA igår? tror det står för Europe music awards men är inte säker, Eva Longoria är mer än snygg, och har KILLERBODY! Fyfan, superwomen!
Åt tacos precis & ska kolla på paradise nu, är helt slut i huvudet av all skola, var extremt jobbigt att kliva upp imorse men det var bara att göra - hörs senare!
Lättklätt på MTV EMA 2010
Eva Longoria var grymt snygg i den här bodyn, perfect & tänk er hon är mindre än mig tror hon är runt 1.60 cm
Lättklätt på MTV EMA 2010
Miley Cyrus - dåligt försök till Lady Gaga?

bracelet

2010-11-07, 20:56:04 / Kategori: Allmänt
Sitter just nu & kollar på "Vem kan slå Filip & Fredrik" Familjen Stenberg är ju med där idag, en familj på 13 stycken tror jag det är 11 syskon, en av dem går i min klass ;) hihihi, lite häftigt faktist haha!
Kollar även på smycken hittat 2 skit fina armband som jag är lite sugen på, bild kommer (;
Nu ska jag snart gå och duscha :)

dop

2010-11-07, 14:38:45 / Kategori: Allmänt

Sitter vid datan med ellie som är min kusin & guddotter säger man så? haha, går ej så bra tror inte hon tycker det är så kul ;) Men slänger upp en bild från hennes dop som var i somras sålänge


fan

2010-11-07, 10:58:00 / Kategori: Allmänt
FAN JAG SKULLE GÅTT UPP TIDIGARE! ååh, ska åka iväg om en halvtimme & känner mig hemsk, valde att sova istället för var fruktansvärt trött & nu ångrar jag mig som F-A-N!

Mitt hår är hemsk & börjar bli fettigt, jag vill duscha - duschar ibland 2 ggr om dagen - måste känna mig fräsch!
Och nu hann jag varken duscha eller ngt! Kläderna blir inte bra - ingenting blir bra! Fanfanfan, vill bara krypa under täcket och gömma mig tills jag duschat & gjort mig iordning igen men hinner inte - faan!

roberts

2010-11-06, 23:10:19 / Kategori: Allmänt
Hemma nu, hade skit trevligt på roberts med sandra, skönt att bara snacka om allt ibland! :)
Sandra tog en hemsk bild på mig på roberts men har ingenting annat att bjuda på så får bli den
och en gammal bild på mig, sandra k & emma på sandra s födelsedag :) kommer en bild på sandra s med
she's going to kill me, hihihiih :) Nu ska jag kolla vidare på gossip girl, känner att jag inte hänger med riktigt i svängarna för tillället :)

vaseline

2010-11-06, 17:05:43 / Kategori: Allmänt
Mina mostrar + deras barn & deras män (fan vad fult ord, män!) låter som om de är 60 bast eller ngt, men de har varit här och fikat och så, så nu kommer lite  bilder & bilder på vad jag hade på mig innan när dom var här & vad jag har på mig nu - min nya älskade kofta har jag på mig nu! För om en timme ska jag till roberts med sandra 2 / sandra s, blondie, lilla sandra - ja många smeknamn :D
- NU BILDER!
Fixade Vilgot & Almas hår, de är inte syskon utan kusiner
This was my first outfit
and now Iam wearing this:
varför gör sig aldrig kläder rättvisa på bild!?
Sen har jag tagit minst 20 bilder till men alla är så mörka som på bilden - KUL :D
Min räddning för läpparna - can't live without <3
Jag vill ha färg på mina läppar, många vill ju ha ljusa/vita läppar, och de är ju vad man passar i och tycker är snyggt och så, men jag passar bäst i färg på läpparna, asså lite röd/rosa sådär, glansigt och den här tycker jag är absolut bäst, ger snyggast & naturligast färg samtidigt som den vårdar & mjukar upp läpparna!
love love love!
Vaseline - rosy lips (rose and almond oil) PERFEKT! kommer inte ihåg vart jag köpte den kicks kanske? för 50 kr ungefär - bäst bäst bäst!
det var allt för mig & mina kassa mobil bilder - nu mat sen roberts puss

Jeans

2010-11-05, 18:03:59 / Kategori: Allmänt

Var ju innan i stan & hämtade koftan som förövrigt är 2 storlekar för stor, men det fanns 1 kvar och jag älskar den, den är underbar, har höstens alla trender - army grön, kedja & axelvaddar - snögg snögg snögg! 400 tycker jag är dyrt på H&M just på h&m, h&m ska ínte vara "dyrt" haha. Köpte även en BH som jag tog sönder direkt - WELL DONE! varför kunde jag inte bara gå in & köpa koftan, varför köpte jag en BH med? det måste vara något fel på mig.


Från det ena till det andra, är de bara jag som har problem med jeans? De flesta tjejer vill att jeans ska sitta tight, men de måste sitta som ormskinn på mig, jag hatar när de är stora, stora för mig är t.ex. när de inte går slimmat nere vid anklen utan de ska vara så att jag nästan inte får på mig dom, har ett par favoriter som börjar gå sönder, det gör ont i hjärtat haha! Har problem med storlekar också, när jag köpte mina nya jeans så provade jag först 3 andra par, där jag hade 24-25 i storlek, sen på de jag köpte har jag 26! Det gör de så jävla jobbigt att prova jeans, för jag vet aldrig vilken storlek jag ska ta, insaine kan inte heller beställa jeans på internet, jag älskar att shoppa på internet! Men de går ju ej, eftersom jag inte vet vilken storlek jag har.

Sen kan jag knappt andas när jag först tar på mig ett par nya jeans eftersom jag köper dom minimala så att om de töjer sig att de blir bra sen lixom - haha fyfan vad sjukt!



Nej nu ska jag lägga upp bilder, sen så kommer Sandra & Emma, så får vi se vad vi hittar på ;)


kjelle!!!! <3333<<3333 TIEEWP HOT!


hahha, fyfan vad fult! hahahaha!


Ska knäppa en bild på vad jag har på mig med, inte för att jag har ngt speciellt på mig men ändå, har ju de nya jeansen så kan ju ta och viisa hihihi


bad day

2010-11-05, 10:17:47 / Kategori: Allmänt

Godmorgon, jag är inte på det bästa humöret idag direkt!
Köpte ett par jeans igår & la undan en kofta, och sen strulade mitt kort för jag har VISA electron och dom strular alltid & jag hann inte hämta ut pengar så måste åka in till stan idag & hämta den.

Sen ska jag göra mitt hemkunskapsarbete & sen tjejerna ikv, hoppas på roligheter (;


Ne nu ska jag hoppa in i duschen, undra om jag kan sätta på musik utan att hunden börjar "sjunga"?

Kommer bilder sen - PROMISE!


Oh baby baby

2010-11-04, 08:51:59 / Kategori: Allmänt
Hola chiicaas/chiicos!

Haha, ska kanske börja köra spanska i bloggen!? hade behövts, även fast ingen hade förstått ett ord, inte ens jag själv hahaha!

Nyss ätit frukost, vafan gör jag uppe såhär tidigt? Trött som fan, men vad ska man göra. Så har kört igång musiken nu för att lixom komma igång hehe, hoppas inte grannarna har ngt emot de ;)

Nej nu borde jag ta på mig, sminka mig & platta håret osv.

Hörs sen då ska jag lägga in bilder & så från igår. Försökte även mobilblogga igår men gick ej!

sleeptime

2010-11-03, 23:08:59 / Kategori: Allmänt
Fyfan är helt slut, kom hem från Sandra för ett tag sedan, har lite bilder & sånt och ska berätta imorgon.
Fick mycket gjort men är inte klar på långa vägar, är helt slut - DE VI GÖR ÄR SJUKT! de är så jävla mycket,
+ att vi har muntligt framställande om en vecka och jag vet inte vad jag ska prata om!
Någon känd desinger eller klädmärke eller en kändis! Vill ha mer förslag - HJÄLP MIG!
hörs imorgon, ska till stan kl 10 på morgonen - vad gör man inte för sina mostrar!?
GODNATT!

ha ha

2010-11-03, 12:38:22 / Kategori: Allmänt
VARFÖR BLIR BILDERNA SÅ STORA!? JAG SER JU UT SOM EN SUMOBROTTARE - MINST!!

outfit he he

2010-11-03, 12:37:34 / Kategori: Allmänt
I did it, jag tog "outfit" bilder, fan vill ha ett annat ord än outfit jag tog skäggiga bilder, hahah - no joking!
Tog även lite "facelook" bilder eller vafan man ska kalla de? alla sånna ord ska tydligen vara på engelska, haha ;)
Kom på att jag ser DÖD ut på bilder, mina ögon säger ingenting, helt freakin' tomt, helt borta, och ett fake smile blir inte bra, och kan inte få till ett sånt där bra leende på förberedda foton så ni får nöja er med, tomma ansikts bilder, kul :D och de är INGA bra bilder okej? men måsta ha något att fylla ut med, eller dom är väll inte lixom kassa för då hade jag inte lagt ut dom men dom är allt annat än bra HA HA, ser ut som en död fisk, plattfisk, torsk, lax eller ngt :) fisk är kul! Nu ska jag till bussen - ha de bra :D
Nu får ni även se skorna på!
drop dead!

hund som sjunger?

2010-11-03, 10:49:24 / Kategori: Allmänt
Fyfan vad jobbigt med en hund som "sjunger" satte på musiken på högsta volym och gick in i duschen första 5 minuterna var underbara, sen hör jag att min ena hund börjar yla - KAN DE BLI VÄRRE? gulligt tänker man till en början, men sen när man inte hör låten pga att hunden "sjunger" med HÖGT dessutom blir man sur, hann även spela in några sekunder där han ylar, som jag ska visa - FYFAN VAD JOBBIG HUND! haha

plugga med girlsen!

2010-11-03, 09:56:32 / Kategori: Allmänt
Im up!
Ensam hemma så pumpar musik hehehe, fast måste tänka på hundarna så dom typ inte blir döva - haha!
Hur fan skulle de gå med en döv hund, den skulle ju aldrig lyssna för den hade ju inte hört vad man hade sagt!?



Nu åt jag nyss frukost, jag har börjat äta frukost wihoo! och sen ska jag duscha och göra mig iordning, sen vid ett någongång tar jag och Sandra bussen till trönninge till Sandra 2 (haha sandra 1,2) där emma också är, för idag ska vi vara så sjukt duktiga och PLUGGA! Det är såhär att vi har ett sjukt stort hemkunskaps arbete som ska vara inlämnat om typ 1 vecka och ALLA är typ klara utom vi så vi tänkte göra de lite roligare och göra de tillsammans :) Sen ska vi nog bara chilla, äta godis kanske kolla på en film och så :) COSY!


Ska försöka ta en dagens outfit & massa bilder på mina älskade vänner haha, vet redan en som inte kommer vilja vara med på bild :( men dom tas ju med min iphone 4 som har skit kass kamera, när man köper en sån dyr mobil, borde inte kameran och LJUDET vara bättre!? gamla typ sony ericsson mobiler har bättre ljud än jag och kameran är kass, men är ingen lixom kamera tjej som tar med sig kamera och så - tyvärr!

Nej nu ska jag take a shower, funderar på om jag ska höja musiken lite till så jag kan höra den i duschen? Hundarna kan ju inte bli döva av musik en liten stund? Haha, Ciaao :)

Impulsiva Emelie!

2010-11-02, 23:41:27 / Kategori: Allmänt
Nu ska jag snart gå & lägga mig, trött som in i helvete - känner mig överambitiös med bloggen vilket ger mig känslan att de inte kommer hålla i längden haha - tyvärr är jag sån som person när jag går in för något går jag in för det med 110 % för ett tag, sen slutar jag, sen kan de hålla på så, de är väll både positivt och negativt. Ibland är de bra att vara lagom, hålla 50 % läänge istället för 100 % ett tag, jag ska lära mig att bli lagom.
Godnatt!

jockiboi vs. nemo?

2010-11-02, 22:03:03 / Kategori: Allmänt
Måste bara lägga till en sak, är de bara jag eller har "Jockiboi" börjat säga - "SKÄGG" mer än Nemo!?
Huur fan, går de ihop i sånna fall!? OCH vem fan bryr sig igentligen!? jag är nog den ända som överhuvudtaget har lagt märke till den - what a life!




shoe maniac

2010-11-02, 21:58:04 / Kategori: Allmänt
Nyss kollat klart på filmen - You got served, jag somnade till den igår så kollade klart idag, bra film, mycket bra - det är en dansfilm, street - hip/hop mer säger jag inte för inte så kul att kolla på den då, haha!
Men en grymt grymt bra film är Never back down, varför har jag inte sett den innan!? har trott den var som pearl harbor eller vad den heter, (som jag inte heller sett) ni vet sån där, tråkig film hahah, typ om andra världskriget eller så, men den här handlar ju om snygga killar som typ thai boxas, ultimate fighting eller sånt! Gryyyyyyymt bra film, en utav de bästa filmerna som jag har sett - rekommenderas starkt!
Ska även slänga upp en bild på skorna, tagen från dinsko.se i'm not totally satisfied but it works, är inte ett så stort fan av att lämna tillbaka saker och sådär, vilket jag INTE rekommenderar för då slutar de med att ni har en garderob där ni använder ca. 20 % av sakerna och de andra sakerna bara hänger där av olika anledningar, men är för fint för att slängas - vad gör man då!? de är typ använda kanske 1 gång, vissa ingen, vissa några gånger! nejnejnej, skärpning..
bild på skorna var de ja, hehe - here it comes!
Midcut boot

same same, but different

2010-11-02, 19:47:29 / Kategori: Allmänt
Tjabba, kom hem för ett tag sedan och nu kollar jag på paradise hotel, eller de är paus just nu.
Blir sur på Johannes som är sugen på att byta partner haha, han & julia är ju bäst så lite synd (;
Skorna kom, de är väll fina och sådär, men den ena var konstig i hälen så måste gå in på dinsko & fråga.
I got another issue, ska köpa ny väska en mulberry alexa inspirerad. Men de finns så många olika kopior så vet ej vilken jag ska välja och om de ska vara svart eller brun, med vita ränder eller inte. Så tänkte se om någon vänlig själv ville hjälpa mig :) haha, om jag över huvudtaget har några besökare - ha ha, inte vågat kolla statistiken än!
Som ni ser så är alla lika, men de är olika allihopa, hittade för ett tag sedan en grymt snygg svart liknande den första fast den hade vita sömmar, sjukt snygg! men såklart att jag inte hittar den nu haha, men vilken tycker ni?

Alexa Bag

Alexa Bag

Colorful Alexa Bag - Size M/L


vem dancar kuduro!?

2010-11-02, 09:21:55 / Kategori: Allmänt
Hali Halå, Godmorgon!
Hoppas att de flesta sover, de hade jag gärna gjort, men väcks för de första kl 7 VARJE dag för att ta de jävla p-pillrena, sen hjälper de ju inte att mamma är uppe & pratar i telefon!? Kunde inte ens fått sova till 9 då jag skulle gått upp, sick sick sick.

Vid halv 11 ska jag till min moster & mina kusiner, underhålla dom lite! Ska även hämta ut mina skor, can't wait.
Känns som att de finns en risk för att de är too big. Men brukar ha 37 så hoppas att jag har de i dessa med annars är jag ganska körd eftersom de är helt slutsålda, he he he :-)

Okej, ska visa er min favorit låt, min party låt, min tagg låt, min religon (haha, okeej snacka om överdrivet?)
Men you get what I mean, den är väll lite oldschool nu men de är nog den enda låten som jag har kunnat lyssna på flera gånger dag ut & dag in men inte tröttnat på  - så mycket bättre på spotify där den heter vem dancar kuduro - club extended, de där "dunket" är lixom tydligare där.


My room

2010-11-01, 21:00:44 / Kategori: Allmänt
Såhär brukar mitt rum se ut, dock inte idag haha!
notera godispåsen, kan jag skylla på att de var lördag? eller fredag? kanske söndag?
väggdekor
kanske inte så jätte intressant? haha!

jacket?

2010-11-01, 20:57:36 / Kategori: Allmänt
Ajajaj, de senaste dagarna har de bränt i plånboken, eller vad säger jag? Nu låter de som att jag snackar om min plånbok, men de är väll inte hela sanningen - mammas plånbok. Ha ha, fast man kan väll säga mitt kort? för hon sätter in pengar och jag tar ut pengar, nej nu blev de jobbigt! Jag köper väll alltid mycket saker, men denna månaden har de blivit lite extra.
Förra veckan så beställde jag en grymt snygg jacka, som är ännu snyggare i verkligheten och sitter som en smäck!
2000 riksdaler gick den på, sved lite kanske, men ångrar inte den ett dugg!
Har lite svårt såhär på vintern för tjocka, jackor. Hade en röd everest förra året, men känner inte att den passar mig riktigt - visst är den varm! absolut, men tyvärr kommer värme lite i andrahand för mig, även fast jag nu har både en snygg & varm jacka. Den är lite mer feminin, ser inte ut att vara så värst varm, ni vet inte så där tjock? Vilket jag gillar. Så går den in i ryggen och markerar midjan lite. Märket heter Elvine och finns att köpa på bl.a. nelly, zoovillage, carlings, tretton m.m.
Har även beställt ett par boots från dinsko, med nitar som jag ska hämta ut imorgon. Inga speciella sådär men passar till de mesta :) Sen innan beställde jag en vinröd halsduk från gina också, nu är de bara pälsmössan som fattas eller hur sandra? ;)
Fan vad långt allt blev nu!? bilder har jag inte ens lagt in på datan än, dags att hämta usb sladden kanske..
Sådär ja, nu kommer bilder! Slänger även upp lite bilder på mitt rum i ett annat inlägg, lovade ju i den "förra" bloggen (kan man säga så?) att jag skulle lägga upp bilder, haha! Bättre sent än aldrig ;)
Lägg gärna inte märke till mitt grymt stökiga rum, har inte orkat städa än... okej!?
päls for the win!

Ny start - feeling good!

2010-11-01, 19:19:32 / Kategori: Allmänt
Okej, ny start. Ny start på bloggandet, och mitt s.k. "nya" liv, har redan börjat sen en tid tillbaka!
Var så sjukt trött på att blogga p.g.a. designen om ungefär 3 månader fyller jag 16 och det stod fortfarande att jag var 14 år, surt och ger ingen inspiraton precis.
Jag kan verkligen inte ett skit om att göra designer, verkligen inte ett skit. Så någon som är sugen på att hjälpa till får gärna höra av sig, behöver inte vara något komplicerat alls! Men kan inte ens lägga in en bild och skriva emsa lindqvist lixom, you get what I mean.
Undra om jag har några läsare kvar förresten? I doubt that, haha! But I'm back, for real this time.
Om de är någon ny som dyker upp kan jag väll köra en snabb presentation?
Emelie Lindqvist, kallas emsa men emelie funkar exakt lika bra ;) de varierar från person till person, är 15 fyller 16 i Januari, och är kläd/mode nörd, blir kallad bortskämd av mina vänner ganska ofta. Vilket jag inte ser som positivt haha, men de kan ha en poäng i de hela. Kommer komma upp mycket om kläder, så intresserar de inte er så är detta ingen blogg för er ;) Sitter förmodligen och skriver här för mig själv ändå så, så whatever ;)
Nej nu ska jag kolla på paradise hotel, och sen kommer ett inlägg för hämtade ut min nya vinterjacka precis!
Hörs sen :)

Välkommen till min nya blogg!

2010-11-01, 19:14:11 / Kategori: Allmänt