Påväg hem

2011-09-30, 18:04:58 / Kategori: Allmänt

Efter föreläsning och shopping och annat kul är nu jag och Sandra påväg hem efter mycket om och men med bussarna! 1500 fattigare men gladare på köpet! Min fredag ska spenderas hos min moster. Laterrrr


Dagens!

2011-09-30, 09:42:33 / Kategori: Allmänt

Sneakpeak


Ge-kås!

2011-09-30, 09:41:39 / Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan!
Nu är jag och min underbara klass påväg till Ge-kås för föreläsning och shopping! Ska bli kul och intressant :-) lovade Sandra ett inlägg och jag är en tjej som står för mitt ord!

Kanske kommer något mer inlägg sen nu när blogg.se har skaffat app, hehe!


Rensade ut närmare 50 sommar plagg, kvar i...

2011-09-24, 14:07:54 / Kategori: Allmänt

img_5651 (MMS)

Rensade ut närmare 50 sommar plagg, kvar i tröja hörnan var detta - en andledning till att köpa mer kläder! Haha mycket svart men några ljusa godingar fick stanna kvar. Nu sitter jag på frennarp är utelåst hos min moster, ska passa min kusin. Gick även upp 8 idag är lagom trött.


Nämen hej!

2011-09-22, 19:24:47 / Kategori: Allmänt
Hey dudes!
Just nu består mitt liv utav samma saker varje dag! Ska berätta lite kortfattat
Skola mellan 8 - 3 de flesta dagarna, när jag slutar tidigare som torsdagar (då jag slutar elva) sitter jag och några tjejkompisar från klassen oftast kvar och jobbar för vi har ganska mycket plugg på JB, inte läxor utan projektarbeten som är stooooooooooooora och kort deadline. Men vi gillar det ändå! Efter skolan och ibland bibblan/roberts så kanske vi tar en tur i stan, IBLAND. Sen åker jag hem sover lite, umgås med pojkvän, kollar bloggar och sen åker jag ut och övningskör lite. Idag körde jag nästa hem till mig från travet - wiho big deal! Är dock jätte nervig och nervös när jag kör för jag är lite rädd för att möta andra bilar osv. men man måste ju göra fel för att lära sig!
Sen kollar jag lite på TV, läser magazines som styleby, elle, solomode m.m. och sen sover jag! hehehehe.
Vad har mer hänt då? Jag har B.LA. köpt en as snygg fuskpäls, I ADORE IT! får ta bild på den någon dag, sen har jag även beställt ett par boots som fick bytas och hoppas dom passar när dom kommer tillbaka, beställde om de till 36 då 37 var för stort men man vet ju aldrig med nelly! Har köpt en del mer men inte ork till att komma på vad, haha!
Vad händer i skolan annars då?
Imorgon ska vi först gå på rundvandring i stan & sen projekt där vi får jobba valfritt om flodkulturer i bibblan bl.a. (historia), sen så ska vi dansa ZUMBA på idrotten - KUL men svettigt! Nästa fredag ska vi på studiebesök till GE-KÅS, eller ullared som jag kallar det. Och om 3 veckor så ska vi praktisera sen är det höstlov! Tiden går fort på JB och vi har redan haft vår stora muntliga presentation. Fullfart frammåt!

Detta blev ett långt inlägg men har ju inte skrivit på ett tag, men hmm.. what else?
Juste funderar varje dag på varför jag inte tar bild på mina snygga outfits men är väll för lat helt enkelt. Kommer kanske någon dag? haha.

Nej nu ska jag äta och kolla på true talent - later!

Torsdag

2011-09-08, 19:53:54 / Kategori: Allmänt
Hola mis amigos, hehe! Idag slutade jag kvart över elva efter att ha haft engelska. Då mötte jag min moster + 2 kusiner i stan så letade vi efter saker som hon ska ha på sig på bröllopet som hon ska till. Glass på mcdonalds blev det också, sen passade jag mina kusiner medan hon solade, tog mig en tripp in till stan och fikade med min wonderfula vän sandra som jag innan träffade varje dag, inte lika mycket nu tyvärr... Sen hem till min moster igen, spelade lite wii med kussen och tog oss en tripp till Ica. Nu är jag hemma och har gjort färdigt det mesta i min PP.
Snart ska jag ta mig en dusch, sen lite honungsmelon och nya SOLO! 



Tisdag

2011-09-06, 19:19:03 / Kategori: Allmänt
Idag har jag varit i skolan och sen har jag suttit med vårt svenska projekt sen dess. Puuh and i'm not done yet..!
Nothing more to say for now.... Ska fortsätta med svenskan innan jag ger upp, kolla idol och kanske läsa en sida eller två i min bok. Bye for now. Ni kan kolla på vår klassblogg sålänge, http://ekek011.blogspot.com/ som jag faktiskt designade igår.
Saknar VAMIS!!! <3

Boring sunday

2011-09-04, 19:28:07 / Kategori: Allmänt
Hey peeps!
Igår kväll blev DÖ TRIST, pga av bristande kommuniktation (långt ord!) med pojkvän. Men idag tog vi oss en tripp till flygstaden och sen har jag även gjort lite matte och läst pyttelite i boken som vi har. Puuh, totally exhausted! Nu så kollar jag lite på "portfölj liknande" bags där laptopen, block, penna och laddare får plats. Wish me luck, huh!?
Nu food, saknar my boyfriend already. Så tomt utan honom.

Saturday

2011-09-03, 10:09:04 / Kategori: Allmänt
Idag är det lördag, jag är trött för jag gick upp vid halv 9, cant sleep longer. What's wrong with me!? Idag ska jag en sväng till mina tjej kusiner & min moster. Sen ska jag hem och vila lite sen blir det förhoppningsvis festligheter tonight. Vi får se! Have a good day foks!

Kvällens! Tröja: NY, ej visat bloggen Skin...

2011-09-02, 20:29:24 / Kategori: Allmänt

img_5387 (MMS)

Kvällens! Tröja: NY, ej visat bloggen Skinnbyxor: NYA Halsband Skor


Med denna boken som handlar om hur man bli...

2011-09-01, 21:41:12 / Kategori: Allmänt

img_5356 (MMS)

Med denna boken som handlar om hur man blir framgångs rik (berättar mer någon annan dag) säger jag godnatt. Okej lite GG får dd bli eftersom pojkvännen inte är här :( sweet Dreamscape


Sitter och väntar på bussen nu, slutade 11...

2011-09-01, 13:43:08 / Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på bussen nu, slutade 11 och sen var jag med emma i stan Sandra k var med en stund med. Skulle köpa en päls men icke sa nicke. Hörs senare!