Aou revoir

2011-07-25, 21:10:56 / Kategori: Allmänt
Imorgon drar jag och Oscar till frankrike! Tar kanske en mobilbloggning från flygplatsen! See you later aligator. Kommer sakna mina nära och kära, och sandra vi får ta ett REJÄLT snack när jag kommer tillbaka. Och mamma, sakna inte mig för mycket! PUSS

Norge <3

2011-07-23, 17:22:24 / Kategori: Allmänt
Har precis tänt ett ljus för Norge, det är så fruktansvärt hemskt det som har skett i Oslo och Utöya. Jag blir så ledsen och arg över att sånt här ens existerar! Vi tänker på er Norge!

Annars har min dag bestått utav tvätt, stan och kollat på sex and the city 2. Även följt nyheterna. Ikväll hoppas jag på festligheter. Något måste iallafall hända, är inte alls sugen på att slappa idag! Så får hoppas att något händer.
Nu ska jag börja packa.

Ha det så bra och ta hand om varandra! / E

Needings inför resan, rekommenderar inte m...

2011-07-23, 16:08:54 / Kategori: Allmänt

img_4727 (MMS)

Needings inför resan, rekommenderar inte mascaran men den får duga!


Sitter just nu på espresso house med pojkv...

2011-07-23, 14:01:32 / Kategori: Allmänt

img_4718 (MMS)

Sitter just nu på espresso house med pojkvän mellan tvättning och packning. Needings har köpts inför Frankrike. Visar bild senare. Provar på något nytt idag istället för ischai eller frapino! Helt ok


Long time no see... AGAIN! I blame it on the summer times.

2011-07-19, 23:15:48 / Kategori: Allmänt
Hej på er, eller er som finns kvar - he he!
Det var ett tag sen jag uppdaterade här, men efter lite önskemål så kör jag en snabb uppdatering.
Vad har hänt sen sist? Sist var omkring den 10 juli eller något sånt. Herregud tiden går snabbt.
Hmm.. nu ska vi se vad jag har gjort.
Hängt med vänner, druckit alldelles för många ischai, och några fåtal frapinos (choklad/vanilj och jordgubb/passion) är bäst på espresso värt varenda krona! Jag har varit på festligheter, ätit god mat, varit på stranden (lika många gånger som jag kan räkna på fingrarna! jävla väder!!), varit med min fina pojkvän och sena kvällar på tylösand, eller okej EN SEN kväll men lät bättre med "sena kvällar" än "en sen kväll".

Och det senaste. Bokat flyg till frankrike! För typ någon timme sen, jag och Oscar åker om en vecka. Sjukt!
Jag är både glad, nervös, rädd, förväntansfull och allt på samma gång. Det pirrar i magen och känslorna blandas med varandra, sjukt!

Just nu sitter jag och oscar hemma hos honom, jag har underhållt mig med datan medan han har kollat på en skräckis, vilket inte är min cup of tea, speciellt inte med ett nersläckt hus och en vovve som skäller då och då. Inte nog med det så är jag ju även mörkrädd till tusen, hehe! Men nu ser det ut som att 2 and 1/2 men står  på schemat. Borde egentligen gå och lägga mig, med risk för mardrömar. Är inne i den perioden nu - suck!

Imorgon ska jag och Oscar ta mina söta små kusiner till äventyrslandet, som de har längtat. Jag längtar inte när jag tänker på tidpunkten då jag kommer få gå upp, haha! På kvällen kanske det blir filmkväll, får se! Det är sommarlov och jag har varken koll på in eller ut.

Nu är det såhär att jag hade tänkt slänga in en bild här, men eftersom jag sitter på Oscars systers data så blir det tyvärr ingen :( snyft! Men ni klarar väll er utan? Jag förmodar att ni är chockade över att bara se en uppdatering!

Ha ett fortsatt bra sommarlov, det ska jag ha! Vi hörs när vi hörs!
KRAM

Snygging! Fick bli bilder på tjej kusinern...

2011-07-11, 09:27:32 / Kategori: Allmänt

img_4551 (MMS)

Snygging! Fick bli bilder på tjej kusinerna idag, killkusinerna hade åkt!


Sweetiepie!

2011-07-11, 09:26:34 / Kategori: Allmänt

img_4543 (MMS)

Sweetiepie!


Gårdagens på mammas kalas! Ursäkta Oscar o...

2011-07-11, 09:25:32 / Kategori: Allmänt

img_4512 (MMS)

Gårdagens på mammas kalas! Ursäkta Oscar och hans stök ;)


Två utav mina 15 adoreble cupcakes!

2011-07-06, 15:44:22 / Kategori: Allmänt

img_4486 (MMS)

Två utav mina 15 adoreble cupcakes!


SUMMER

2011-07-04, 17:56:04 / Kategori: Allmänt
Partaj, strandhäng, en runda på roberts, en på harrys med god mat och trevligt folk, sena kvällar, fina människor och parkhäng = lata sommardagar alá emelie. Noll inspiration till bloggen nu, har bilder som jag inte orkar lägga in osv. Men det är bara sommar en dag. Nu har jag precis sprutat in 1 kg torrspray i håret (note: torrsprayet som jag tjaffsade med en tant över hela åhlens på, aldrig åhlens. fuck no) och tagit lite solpuder och mascara, slängt på mig kläder. Snart ska jag ta en tur till bussen, ska möta min fina vän och ta en till av roberts wonderfulla ischai, det är sommar och jag mår perfekt, förutom skador och sjukdomar som jag alltid har nu för tiden! kiss n' hug

Gårdagen till ära bar jag min lovely gula ...

2011-07-01, 14:28:12 / Kategori: Allmänt

img_4401 (MMS)

Gårdagen till ära bar jag min lovely gula klänning. Kan inget annat än att älska den! Den är inte för uppklädd men hålet i ryggen, färgen och materialet gör den perfekt! Hade kul igår, för kul. Sen kom jag hem till min fina sovande pojkvän. Hoppas på en lika rolig kväll ikväll!